sâmbătă, 14 iulie 2012
Amici & Zuppa di coze
Nu îmi plac grătarele, barbeque-ul ca modalitate de agregare socială. Prefer oricând niște mezze care să ne țină pe toți în jurul mesei fără mari preparative. Totuși, e nevoie și de un plat de resistance. Care, cu ocazia vizitei cumnatului din Italia au fost midiile.
Din păcate am schimbat sortimentul tocmai azi cu unele care au necesitat curățare îndelungă. Noroc cu Cornel, cumnatul meu,care le-a și gătit, diferit de rețeta noastră de pe you tube, dar exact cum trebuie să fie.
Dumnezeiești! Foarte sănătoase în sine, dar prea multă pâine pentru a întinge în sos - e greu să te abții.
Sora mea ca de obicei o pată de culoare.
La final, narghilea.
Etichete:
gastronomie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu